Arbetsliv för alla - funktionsnedsättning och arbete
ISBN9789140694539
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareBerth Danermark, Susanna Larsson Tholén
Publiceringsår2016-09-30
FörlagGleerups Utbildning
SpråkSvenska

Häftad • 2016-09-30

Arbetsliv för alla - funktionsnedsättning och arbete

av Berth Danermark och Susanna Larsson Tholén

 • ISBN: 9789140694539
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2016-09-30
 • Förlag: Gleerups Utbildning
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Ida E
  279 kr

  Bra skick

Om Arbetsliv för alla - funktionsnedsättning och arbete

Boken Arbetsliv för alla - funktionsnedsättning och arbete släpptes år 2016 och är skriven av Berth Danermark och Susanna Larsson Tholén.

Den är skriven på svenska Boken är utgiven av förlaget Gleerups Utbildning.

Köp Arbetsliv för alla - funktionsnedsättning och arbete begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 279 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Hur fungerar arbetsmarknaden i Sverige för personer med funktionsnedsättning? Är det fler personer med funktionsnedsättning i Sverige som är i arbete än i övriga EU-länder? Hur utvecklas en god samverkan för att öka möjligheterna att nå, få och behålla ett arbete för personer med funktionsnedsättning? Leder ökad samverkan mellan arbetsgivare och myndigheter till ökad tillgänglighet? I den här boken belyser några av landets ledande forskare inom området temat funktionsnedsättning och arbetsliv utifrån olika perspektiv. I boken ges också en rad exempel på hur samspelet mellan personer med funktionsnedsättning och arbetsmiljön ser ut och hur omgivningsfaktorer kan förändras så att inträdet på arbetsmarknaden underlättas. Avslutningsvis ger författarna en samlad bild av centrala faktorer som påverkar tillgängligheten, samtidigt som ansvarsfrågan diskuteras. Susanna Larsson Tholén är fil.dr i kognitiv ergonomi och forskare i handikappvetenskap vid Örebro universitet. Berth Danermark är professor i sociologi vid Örebro universitet, Institutet för handikappvetenskap (IHV). Ingrid Anderzén är forskare vid Institutionen för folkhälso- och vårdvetenskap, Uppsala universitet. Sif Bjarnason är fil.lic. i handikappvetenskap, forskare och projektsekreterare vid Örebro universitet. Elisabet Classon är legitimerad psykolog, fil.dr i handikappvetenskap och adjungerad universitetslektor vid Institutionen för klinisk och experimentell medicin, Linköpings universitet. Per Germundsson är fil.dr och universitetslektor i socialt arbete, med inriktning handikapp och rehabilitering, vid Malmö högskola. Thomas Karlsson är biträdande professor i neuropsykologi. Han bedriver undervisning och forskning vid Linköpings universitet. Veronica Lövgren är socionom, fil.dr och lektor i socialt arbete vid Institutionen för socialt arbete, Umeå universitet samt forskningsledare för Umeå centrum för funktionshinderforskning. Urban Markström är socionom, fil.dr och professor i socialt arbete vid Institutionen för socialt arbete, Umeå universitet samt International Reader vid Helsingfors universitet. Maria Norstedt är fil.dr i sociologi och lektor vid Hälsa Samhälle, Malmö högskola. Jerker Rönnberg är professor i psykologi, särskilt handikappvetenskap. Lennart Sauer är fil.dr och lektor i socialt arbete vid Institutionen för socialt arbete, Umeå universitet. Christian Ståhl är universitetslektor och docent vid Rikscentrum för arbetslivsinriktad rehabilitering, Institutionen för medicin och hälsa, Linköpings universitet. Elisabet Söderberg är studie- och yrkesvägledare, fil.dr och universitetslektor i pedagogik vid institutionen för pedagogik och didaktik, Stockholms universitet. Jonas Wells arbetar som utvecklingsansvarig för Nationella nätverket för samordningsförbund och som förbundschef för Södra Dalarnas Samordningsförbund.    

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 279 kr
 Letar efter nypriser..