Arbetslag och lärande : lärares organiserande av samarbete i organisationspedagogisk belysning
ISBN9789144042916
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareJon Ohlsson
Publiceringsår2004-10-28
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor194
SpråkSvenska

Häftad • 2004-10-28

Arbetslag och lärande : lärares organiserande av samarbete i organisationspedagogisk belysning

av Jon Ohlsson

 • ISBN: 9789144042916
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2004-10-28
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 194
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 6 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Josefine S
  159 kr

  Bra skick

 • Caroline P
  159 kr

  Ny

 • Maria L
  159 kr

  Bra skick

 • Karolina M
  179 kr

  Ny

 • Ingrid F
  209 kr

  Bra skick

 • Malin F
  259 kr

  Bra skick

Om Arbetslag och lärande : lärares organiserande av samarbete i organisationspedagogisk belysning

Boken Arbetslag och lärande : lärares organiserande av samarbete i organisationspedagogisk belysning släpptes år 2004 och är skriven av Jon Ohlsson.

Den består av 194 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Arbetslag och lärande : lärares organiserande av samarbete i organisationspedagogisk belysning begagnad från en av 6 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 159 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Satsningar på arbetslag görs i snart sagt varje skola, och i läroplanen uppmanas till samverkan mellan lärare och mellan lärare och annan skolpersonal. Samtidigt upplever många som arbetar i skolan att samverkan är krävande och att arbetslag inte i sig kan ses som något enbart positivt. Syftet med den här boken är att belysa hur samarbete och verksamhet organiseras i skolan och vilken betydelse detta har för personalens lärande och vardagliga kompetensutveckling. Ofta handlar böcker om skola och pedagogik om ideala modeller av skolans verksamhet, som sällan motsvarar den vardag skolpersonalen dagligen möter. Författarna vill här istället lyfta fram lärares, fritidspedagogers och förskollärares vardagsverklighet för att därigenom närmare kunna undersöka skolan som arbetsplats. Med utgångspunkt i resultat från ett flerårigt forskningsprojekt behandlas i boken bland annat frågor om arbetslagens kollektiva lärande och om möjligheter och svårigheter med att organisera samarbete. Författarna beskriver arbetsorganisation och organiserande som pedagogiskt intressanta aktiviteter i försök att skapa en så kallad lärande organisation. Därigenom utgör boken ett försök att med ett organisationspedagogiskt perspektiv berika organisationsforskning och organisationsteori. Boken är avsedd för utbildningar med inriktning mot arbete, lärande och organisationsutveckling, men den erbjuder även värdefull läsning för studerande inom lärarutbildningen och olika pedagogiska kurser och program.Översättning av Ulrika Jakobsson

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 159 kr
 Letar efter nypriser..