Arbetsbok till Människokroppen - Fysiologi och anatomi
ISBN9789147142941
Upplaga3
FormatHäftad
FörfattareEgil Haug, Jan G Bjålie, Olav Sand, Øysten V Sjaastad, Kari C Toverud
Publiceringsår2021-09-23
FörlagLiber AB
Antal sidor224
SpråkSvenska

Häftad • 2021-09-23

Arbetsbok till Människokroppen - Fysiologi och anatomi

av Egil Haug, Jan G Bjålie, Olav Sand, Øysten V Sjaastad och Kari C Toverud

  • ISBN: 9789147142941
  • Upplaga: 3
  • Format: Häftad
  • Publiceringsår: 2021-09-23
  • Förlag: Liber AB
  • Antal sidor: 224
  • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Bevaka denna bok

Få ett meddelande när denna bok säljes begagnad igen.

Om Arbetsbok till Människokroppen - Fysiologi och anatomi

Boken Arbetsbok till Människokroppen - Fysiologi och anatomi släpptes år 2021 och är skriven av Egil Haug, Jan G Bjålie, Olav Sand, Øysten V Sjaastad och Kari C Toverud.

Den består av 224 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Liber AB.

Köp den ny för 375 kr hos Ordochbok.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Människokroppen ger grundkunskaper om fysiologiska principer, kroppens uppbyggnad och organens funktioner.I serien finns en faktabok och en arbetsbok, som köps var för sig.Läs merLäroboken MänniskokroppenDen tredje upplagan av Människokroppen har genomgående uppdaterats enligt aktuell forskning, inte minst inom ämnet immunologi. Boken är rikt illustrerad och innehåller kliniska exempel som visar vad som händer när de reglerande mekanismerna inte längre fungerar som de ska. Ett stort antal instuderingsfrågor och marginaltexter lyfter fram det viktigaste inom varje ämnesområde.Människokroppen vänder sig främst till studenter på medellånga utbildningar inom hälso- och sjukvård, men passar också för studenter inom andra program inom högre vårdutbildning.Arbetsbok till MänniskokroppenArbetsboken är ett komplement till läroboken Människokroppen, ett praktiskt hjälpmedel som underlättar inlärningen av fysiologi och anatomi för studenter vid högskolor och universitet.Om författarnaFörfattarna är professorer, aktiva forskare och lärare på universitet och högskolor i Norge.Illustratör: Kari C. Toverud Översättare till tredje upplagan är Inger Bolinder-Palmér och Kristina Olsson.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Ny 375 kr