Arbetsanalys och personbedömning - - att öka träffsäkerheten vid urval och rekrytering
ISBN9789144040554
Upplaga1
FormatHäftad
Publiceringsår2002-07-04
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor355
SpråkSvenska

Häftad • 2002-07-04

Arbetsanalys och personbedömning - - att öka träffsäkerheten vid urval och rekrytering

 • ISBN: 9789144040554
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2002-07-04
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 355
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare -43% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Tobias H
  259 kr

  Ny

Om Arbetsanalys och personbedömning - - att öka träffsäkerheten vid urval och rekrytering

Boken Arbetsanalys och personbedömning - - att öka träffsäkerheten vid urval och rekrytering släpptes år 2002.

Den består av 355 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Arbetsanalys och personbedömning - - att öka träffsäkerheten vid urval och rekrytering begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 193 kr (43%) mot att köpa den ny hos Bokus.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Att företagen kan locka till sig, utveckla och behålla goda medarbetare har mycket stor såväl ekonomisk som mänsklig betydelse. Hur rekryterar man medarbetare på bästa sätt? Boken är med sin blandning av dokumenterade grundkunskaper och praktiska erfarenheter i form av exempel, rekommendationer och checklistor, en stor hjälp för den företagsledare som vill förbättra personbedömningen i företaget. Först och främst är boken inriktad på bedömning och urval i samband med anställningar, men bokens metoder passar lika bra för den fortlöpande utvecklingen av redan anställda medarbetare.Steg för steg går författarna igenom hur chefen ska göra vid rekrytering och anställning för att arbetets krav och medarbetarnas kompetens och förväntningar ska passa så bra ihop som möjligt. Boken vänder sig till erfarna chefer och andra personer med rekryteringsansvar och är väl lämpad för utbildning av personalhandläggare.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 259 kr   Spara 43% mot nypris
Ny 452 kr