Arbets- och organisationspsykologi: Individ och organisation i samspel
ISBN9789127119055
Upplaga1
FormatInbunden
FörfattareMagnus Sverke, Gunnar Aronsson, Gunn Johansson, Johnny Hellgren, Kerstin Iskasson
Publiceringsår2012-03-26
FörlagNatur & Kultur Akademisk
Antal sidor464
SpråkSvenska

Inbunden • 2012-03-26

Arbets- och organisationspsykologi: Individ och organisation i samspel

av Magnus Sverke, Gunnar Aronsson, Gunn Johansson, Johnny Hellgren och Kerstin Iskasson

 • ISBN: 9789127119055
 • Upplaga: 1
 • Format: Inbunden
 • Publiceringsår: 2012-03-26
 • Förlag: Natur & Kultur Akademisk
 • Antal sidor: 464
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 2 säljare -42% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Caroline L
  190 kr

  Ny

 • Ellinor K
  534 kr

  Ny

Om Arbets- och organisationspsykologi: Individ och organisation i samspel

Boken Arbets- och organisationspsykologi: Individ och organisation i samspel släpptes år 2012 och är skriven av Magnus Sverke, Gunnar Aronsson, Gunn Johansson, Johnny Hellgren och Kerstin Iskasson.

Den består av 464 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Natur & Kultur Akademisk.

Köp Arbets- och organisationspsykologi: Individ och organisation i samspel begagnad från en av 2 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 226 kr (42%) mot att köpa den ny hos Ordochbok.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Boken anlägger ett brett perspektiv på individen i arbetslivet som spänner över både arbets- och organisationspsykologi. Författarna tar upp de ramar som modernt arbetsliv skapar och hur individen rör sig innanför dessa. De beskriver arbetets roll i livet, samspelet på arbetsplatsen och vilken betydelse det kan ha för individen. Likaså behandlas fenomen som organisationsförändringar, ledarskap och motivation. Författarna har en gedigen erfarenhet av undervisning och forskning inom ämnet vilket gör boken både pedagogiskt upplagd och uppdaterad inom de senaste rönen. Boken är skriven för studerande i psykologi och beteendevetenskapliga utbildningar samt i företagsekonomi med organisationsinriktning. Boken är även lämplig för HR-specialister, chefer och andra med intresse av hur samspelet mellan individ och organisation bidrar till att skapa hållbara arbetsvillkor och effektiva organisationer.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 309 kr   Spara 42% mot nypris
Ny 535 kr