Arbete och teknik på människans villkor
ISBN9789173650373
FormatHäftad
FörfattareMats Bohgard
Publiceringsår2008-09-19
FörlagPrevent
Antal sidor726
SpråkSvenska

Häftad • 2008-09-19

Arbete och teknik på människans villkor

av Mats Bohgard

 • ISBN: 9789173650373
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2008-09-19
 • Förlag: Prevent
 • Antal sidor: 726
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 2 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Marc K
  259 kr

  Bra skick

 • Sofi K
  559 kr

  Bra skick

Om Arbete och teknik på människans villkor

Boken Arbete och teknik på människans villkor släpptes år 2008 och är skriven av Mats Bohgard.

Den består av 726 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Prevent.

Köp Arbete och teknik på människans villkor begagnad från en av 2 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 559 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Arbete är centralt i de flesta människors liv. Goda arbetsförhållanden är grunden för ett produktivt och friskt arbetsliv. Den här boken ger studenter grundläggande kunskaper och förmågor att utforma produkter och arbetsplatser med hänsyn till människans förmågor och begränsningar. För att förstå samspelet mellan människor och mellan människor och teknik, krävs kunskaper från flera olika kunskapsområden. Boken inkluderar därför begrepp, kunskaper och metoder från bland annat psykologi, medicin, sociologi, fysik, kemi, ekonomi och juridik. Målgruppen är i första hand studerande inom arbetsvetenskap, ergonomi och liknande ämnesbenämningar på tekniska universitets- och högskoleutbildningar. Den passar också till yrkesverksamma arbetsmiljöingenjörer, ergonomer och sjukgymnaster med flera.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 559 kr