Anställningsbarhet : perspektiv från utbildning och arbetsliv
ISBN9789144053936
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareAndreas Fejes, Gun Berglund
Publiceringsår2009-05-13
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor182
SpråkSvenska

Häftad • 2009-05-13

Anställningsbarhet : perspektiv från utbildning och arbetsliv

av Andreas Fejes och Gun Berglund

 • ISBN: 9789144053936
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2009-05-13
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 182
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 2 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Sirin K
  99 kr

  Bra skick

 • Kajsa L
  259 kr

  Bra skick

Om Anställningsbarhet : perspektiv från utbildning och arbetsliv

Boken Anställningsbarhet : perspektiv från utbildning och arbetsliv släpptes år 2009 och är skriven av Andreas Fejes och Gun Berglund.

Den består av 182 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Anställningsbarhet : perspektiv från utbildning och arbetsliv begagnad från en av 2 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 99 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

De senaste åren har anställningsbarhet vuxit fram som ett centralt policybegrepp i Sverige. Det används ofta i diskussioner inom både utbildning och arbetsliv. Vanligt ställda frågor är: Leder utbildning till ökad anställningsbarhet? Får de studerande lära sig vad som krävs för att bli anställda? Ofta används begreppet okritiskt och dess betydelse är otydlig. I denna bok diskuteras och analyseras anställningsbarhet och dess användning kritiskt. Exempel ges från bland annat personalvetarprogrammet, läkar- och civilingenjörsutbildningar, yrkes- och yrkeslärarutbildningar, hälsopreventivt arbete på arbetsplatsen och från kompetensutveckling av vårdbiträden inom omsorgen. Genom dessa exempel får läsaren bilder av vad anställningsbarhet kan vara, hur det tar sig uttryck till exempel genom införandet av olika managementidéer, och vilka konsekvenser det får för arbetets organisering och individers handlande. Boken vänder sig till blivande personalvetare, studie- och yrkesvägledare samt studerande inom pedagogik med inriktning på arbetsliv och vuxnas lärande.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 99 kr
 Letar efter nypriser..