Analog och digital reglerteknik
ISBN9789144266022
Upplaga2
FormatHäftad
FörfattareBengt Schmidtbauer
Publiceringsår1997-02-11
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor442
SpråkSvenska

Häftad • 1997-02-11

Analog och digital reglerteknik

av Bengt Schmidtbauer

  • ISBN: 9789144266022
  • Upplaga: 2
  • Format: Häftad
  • Publiceringsår: 1997-02-11
  • Förlag: Studentlitteratur
  • Antal sidor: 442
  • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Bevaka denna bok

Få ett meddelande när denna bok säljes begagnad igen.

Om Analog och digital reglerteknik

Boken Analog och digital reglerteknik släpptes år 1997 och är skriven av Bengt Schmidtbauer.

Den består av 442 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Typiskt för moderna reglertekniska tillämpningar är att ett digitalt, datorbaserat reglersystem styr en analog teknisk process. För att ta fram effektiva lösningar krävs då kännedom om både analoga och digitala analys- och syntesmetoder jämte sammanhangen däremellan (diskretisering, A/D- och D/A-omvandling). Denna bok baseras på transform-överföringsfunktion-blockschema som primära analysverktyg. För att underlätta förståelsen utnyttjas så långt som möjligt likheterna mellan den analoga och den digitala metodiken. Kopplingen till den praktiska verkligheten tillgodoses av relativt ingående avsnitt om modellering av system från olika tillämpningsområden. Förutom traditionella reglertekniska metoder som PID-reglering och seriekompensering behandlas nya angreppssätt som tillståndsmodellering, datorsimulering, polplacering, systemidentifiering, robusthet och adaptiv reglering. Boken är väl lämpad för självstudier, bl a genom att den innehåller ett stort antal genomräknade exempel, ofta med praktiskt tillämpad bakgrund. Vidare inkluderas en diskett med PC-programvaror för linjär analys och design i tids- och frekvensplanet, simulering av tillståndsmodeller samt ett antal interaktiva animeringar av dynamiska processer och reglerobjekt.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

 Inga priser hittades på denna bok