Americanos : ett reportage om Latinamerikas nya rebeller
ISBN9789173892223
Upplaga1
FormatPocket
Publiceringsår2006-07-01
FörlagBokförlaget Atlas
Antal sidor222
SpråkSvenska

Pocket • 2006-07-01

Americanos : ett reportage om Latinamerikas nya rebeller

 • ISBN: 9789173892223
 • Upplaga: 1
 • Format: Pocket
 • Publiceringsår: 2006-07-01
 • Förlag: Bokförlaget Atlas
 • Antal sidor: 222
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Anna F
  69 kr

  Bra skick

Om Americanos : ett reportage om Latinamerikas nya rebeller

Boken Americanos : ett reportage om Latinamerikas nya rebeller släpptes år 2006.

Den består av 222 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Bokförlaget Atlas.

Köp Americanos : ett reportage om Latinamerikas nya rebeller begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 69 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

AMERICANOS är Magnus Lintons augustnominerade och överallt hyllade bok om Latinamerikas nya rebeller, ett politiskt resereportage om en kontinent i radikal förvandling. "Den är massiv och späckad med fakta. Och det fascinerande är att Lintons reportage också är upplyftande. En fantastisk bok." Kristianstadsbladet Nollnolltalet blev decenniet då Latinamerika exploderade. De revolutionära drömmarnas kontinent har sen kalla krigets slut legat i världens skugga; under 1980- och 90-talen, den marknadsliberala epoken, gick ekonomierna sönder och nu har reaktionen kommit. Misären födde en rad vänsterfenomen som nu balanserar mellan populism och realism vid makten. Andra gör sig redo för att ta den, några vill inte ha den. Det här är ett politiskt resereportage om rebellernas nya ansikten, en resa i många rörelser; från man till kvinna, vit till indian, parti till fack, land till stad och, inte minst, från syd till nord. Magnus Linton startar i Buenos Aires och rör sig i migrationens riktning; över indianuppror i Bolivia, jordockupationer i Brasilien, gerillafeminism i Colombia, revolution i Venezuela och slutar i den metropol som betyder allt mer för det nya Latinamerika: Los Angeles. Pressröster om boken: "Mästerligt skrivna reportage ... boken är den bästa i genren sedan tredje världen "upptäcktes" av svenska författare på 60-talet." Aftonbladet "Ett magnifikt resereportage i en nästan försvunnen tradition, där närbilder och analys läggs skarvlöst intill varandra." Expressen "En viktig, djupt engagerad och intellektuellt ärlig bok som öppnar för en förnyad kunskap om Latinamerika, bortom frälsningslärorna." Dagens Nyheter "En ideologisk roadtrip ... det är en hisnande dramatisk process Magnus Linton lyckas förklara på ett så imponerande sätt." Sydsvenskan "Linton seglar som en condor på hög höjd, med överblick över politiken, historien och globaliseringen. Och han går ner och sätter klorna i verkligheten; med skarp blick beskriver han kampen för överlevnad och ett anständigt liv." Svenska Dagbladet

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 69 kr