Allt gott på jorden och i solen : Om dikt och diktskrivning
ISBN9789171732521
Upplaga2
FormatHäftad
FörfattareGeorgia Heard
Publiceringsår2007-02-08
FörlagBokförlaget Daidalos
Antal sidor198
SpråkSvenska

Häftad • 2007-02-08

Allt gott på jorden och i solen : Om dikt och diktskrivning

av Georgia Heard

 • ISBN: 9789171732521
 • Upplaga: 2
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2007-02-08
 • Förlag: Bokförlaget Daidalos
 • Antal sidor: 198
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 3 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Helen A
  149 kr

  Ny

 • Mikael L
  159 kr

  Bra skick

 • Christine E
  159 kr

  Bra skick

Om Allt gott på jorden och i solen : Om dikt och diktskrivning

Boken Allt gott på jorden och i solen : Om dikt och diktskrivning släpptes år 2007 och är skriven av Georgia Heard.

Den består av 198 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Bokförlaget Daidalos.

Köp Allt gott på jorden och i solen : Om dikt och diktskrivning begagnad från en av 3 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 149 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Det lilla barnet överraskar oss ofta med sitt rika och fantasifulla språk. Det har lätt att finna ett bildrikt och poestiskt uttryck för sina upplevelser. Att läsa och skriva dikter med skolbarn är ett sätt att bevara och vidareutveckla barnets språkliga fantasi. Georgi Heard har under flera år arbetat med diktskrivning och diktläsning med barn i New York. I Allt gott på jorden och i solen presenterar hon en metod som respekterar både barnets och lärarens originalitet och språkliga uttryckförmåga. Hon visar att man med lyhördhet och inlevelseförmåga kan hjälpa barnet att gestalta något eget och personligt. I Allt gott på jorden och i solen får läsaren en möjlighet att se poesin genom en poets och lärares ögon ? vilka upptäckter och vilka misstag hon gör och vad hon lär sig av dem. Läsaren får följa författaren i hennes möte med barnen och deras språk ? hur hon lyssnar, leder och uppmuntrar dem. Boken vänder sig i första hand till lärare på alla nivåer ? från förskolan till gymnasiet ? men har också mycket att ge alla dem som läser och skriver dikter.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 149 kr
 Letar efter nypriser..