Allmän pedagogik (e-bok)
ISBN9789144005508
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareMichael Uljens
Publiceringsår1998-04-28
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor211
SpråkSvenska

Häftad • 1998-04-28

Allmän pedagogik (e-bok)

av Michael Uljens

 • ISBN: 9789144005508
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 1998-04-28
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 211
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Johanna P
  139 kr

  Bra skick

Om Allmän pedagogik (e-bok)

Boken Allmän pedagogik (e-bok) släpptes år 1998 och är skriven av Michael Uljens.

Den består av 211 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Allmän pedagogik (e-bok) begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 139 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Denna bok är tänkt att ge pedagogik- och lärarstuderande en introduktion till pedagogiken som teoretisk och filosofisk disciplin samt visa vilka problem och frågeställningar den allmänna pedagogiken kan arbeta med. Författaren tar sin utgångspunkt i pedagogikämnets differentiering och övergår därefter till en analys av hur den allmänna pedagogiken kan förstås - är allmän pedagogik en deldisciplin, en moderdisciplin eller något däremellan? Vidare diskuteras en aktuell handlingsteoretisk position, närmare bestämt Dietrich Benners teori. I ett omfattande slutkapitel behandlas dessutom ett flertal aktuella allmänpedagogiska problem - från andragogik, myndighet och det fria samhällets pedagogiska paradox till intersubjektivitet och rättsfilosofi. Allmän pedagogik är avsedd för studerande inom lärarutbildning samt andra samhälls- och beteendevetenskapliga utbildningar vid universitet och högskola. Den riktar sig även till andra grupper som vill ta del av diskussionen om fostrans, undervisningens och bildningens möjligheter och begränsningar.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 139 kr
 Letar efter nypriser..