Allmän kriminalrätt
ISBN9789176784709
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareNils Jareborg
Publiceringsår2001
FörlagIustus
Antal sidor496
SpråkSvenska

Häftad • 2001

Allmän kriminalrätt

av Nils Jareborg

 • ISBN: 9789176784709
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2001
 • Förlag: Iustus
 • Antal sidor: 496
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

484 kr

Ej tillgänglig

629 kr

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare -55% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Annika L
  279 kr

  Bra skick

Om Allmän kriminalrätt

Boken Allmän kriminalrätt släpptes år 2001 och är skriven av Nils Jareborg.

Den består av 496 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Iustus.

Köp Allmän kriminalrätt begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 264 kr (55%) mot att köpa den ny hos Bokus.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

En koncis analytisk-systematisk-konstruktiv berättelse om gällande rätt, såvitt avser de allmänna lärorna om brotten. Denna framställning är avsedd att användas som lärobok i juristutbildningen och som elementär handbok i det praktiska rättslivet. I rättssäkerhetens intresse är den också avsedd att på ett adekvat sätt spegla straffrättens komplexitet och göra straffrättssystemet så sammanhängande som möjligt, både begreppsligt och värdemässigt. Boken ersätter Straffrättens gärningslära (Norstedts Juridik, 1995) och Straffrättens ansvarslära (Iustus Förlag, 1994). Som framställning över straffrättens allmänna del är boken avsedd att kompletteras av Jareborg & Zila: Straffrättens påföljdslära (Norstedts Juridik, 2000). Materialet är uppdelat i följande kapitel: Kriminalisering, Straffrättsmetodik, Straffbelagd gärning, Rättsstridighet, Personligt ansvar, Osjälvständiga brottsformer samt Konkurrens mellan brott

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 220 kr   Spara 55% mot nypris
 Letar efter nypriser..