Allmän fastighetsrätt
ISBN9789176786819
Upplaga5
FormatHäftad
FörfattareAnders Victorin, Richard Hager
Publiceringsår2008-01-14
FörlagIustus
Antal sidor269
SpråkSvenska

Häftad • 2008-01-14

Allmän fastighetsrätt

av Anders Victorin och Richard Hager

 • ISBN: 9789176786819
 • Upplaga: 5
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2008-01-14
 • Förlag: Iustus
 • Antal sidor: 269
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 3 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Rita K
  209 kr

  Bra skick

 • Linda G
  239 kr

  Bra skick

 • Ragnar Å
  359 kr

  Ny

Om Allmän fastighetsrätt

Boken Allmän fastighetsrätt släpptes år 2008 och är skriven av Anders Victorin och Richard Hager.

Den består av 269 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Iustus.

Köp Allmän fastighetsrätt begagnad från en av 3 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 209 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

I denna bok behandlas viktiga delar av den allmänna fastighets-rätten men också huvudfrågor för fastighetsrätten gås i ett inledande kapitel igenom. Övriga kapitel behandlar: &8226; Fast egendom, fastighet och fastighetstillbehör &8226; Köp av fast egendom &8226; Servitut &8226; Fastighetspant &8226; Sakrättsliga frågor - Hävd och godtrosförvärv Boken är i första hand avsedd att vara en lärobok att användas i undervisningen vid universiteten, men den vänder sig också till praktiker och diskussionen har delvis anpassats till detta syfte. I tidigare upplagor ingick ett kapitel om svensk fastighetsrätts-historia av Jan-Olof Sundell. Denna för grundläggande studier i allmän fastighetsrätt viktiga del ges från och med denna upplaga ut separat: Sundell, Svensk fastighetsrättshistoria. Denna femte upplaga av Anders Victorins Allmän fastighetsrätt är översedd och kompletterad, främst med hänsyn till utvecklingen i lagstiftning, rättspraxis och litteratur sedan den förra upplagan utkom. Omarbetningen har gjorts av juris doktorn Richard Hager.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 209 kr