Allergi och annan överkänslighet i praktisk sjukvård
ISBN9789144009100
Upplaga2
FormatInbunden
Publiceringsår1999-11-25
FörlagStudentlitteratur AB
Antal sidor448
SpråkSvenska

Inbunden • 1999-11-25

Allergi och annan överkänslighet i praktisk sjukvård

 • ISBN: 9789144009100
 • Upplaga: 2
 • Format: Inbunden
 • Publiceringsår: 1999-11-25
 • Förlag: Studentlitteratur AB
 • Antal sidor: 448
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Eva J
  209 kr

  Bra skick

Om Allergi och annan överkänslighet i praktisk sjukvård

Boken Allergi och annan överkänslighet i praktisk sjukvård släpptes år 1999.

Den består av 448 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur AB.

Köp Allergi och annan överkänslighet i praktisk sjukvård begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 209 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Sjukdom som orsakas av allergi och/eller överkänslighet har under de senaste tre decennierna blivit så vanligt att den nu utgör en av våra vanligaste folksjukdomar. Bland såväl barn som vuxna drabbas idag nästan varannan. Detta innebär att de flesta läkare stöter på patienter med allergi och överkänslighet av varierande svårighetsgrad. Denna andra upplaga av boken skall både förmedla kunskap om basala mekanismer t.ex. immunologiska och lungmekaniska sådana och ge förslag om praktisk handläggning vid olika sjukdomssymptom hos både barn och vuxna. Den här boken kan användas som kunskapskälla för de flesta som arbetar i sjukvården. Den vänder sig dock främst till medicine studerande, blivande och etablerade specialister i allmänmedicin, blivande allergologer och sjuksköterskor som specialiserar sig på allergisk sjukdom.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 209 kr
 Letar efter nypriser..