Algebra och diskret matematik
ISBN9789144033662
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareStefan Lemurell, Johan Jonasson
Publiceringsår2003-11-04
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor282
SpråkSvenska

Häftad • 2003-11-04

Algebra och diskret matematik

av Stefan Lemurell och Johan Jonasson

 • ISBN: 9789144033662
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2003-11-04
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 282
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 3 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Reimund T
  259 kr

  Bra skick

 • Jacob B
  259 kr

  Bra skick

 • Sonya F
  329 kr

  Ny

Om Algebra och diskret matematik

Boken Algebra och diskret matematik släpptes år 2003 och är skriven av Stefan Lemurell och Johan Jonasson.

Den består av 282 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Algebra och diskret matematik begagnad från en av 3 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 259 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Boken vänder sig främst till studerande under första året på universitet eller teknisk högskola. Den är i första hand avsedd som kursbok till en inledande kurs i matematik i allmänhet och diskret matematik i synnerhet. Materialet presenteras i den ordning som teorin byggs upp och på ett sådant sätt att inga logiska luckor uppstår. Stor vikt läggs vid att introducera läsaren till matematiskt tänkande och bevisföring. I det första kapitlet avhandlas grundläggande sats- och predikat logik. Följande kapitel behandlar i tur och ordning mängdlära, funktioner och relationer, induktion, heltalsaritmetik, kombinatorik, grafer, grupper och ringar och diskret sannolikhetslära. I slutet av boken finns ett kapitel om talens uppbyggnad, främst avsett som överkurs för den intresserade läsaren. Boken är försedd med ett stort antal lösta exempel och gott om övningar av olika svårighetsgrad. Det finns svar till alla övningar och till de flesta även förslag till lösningar Andra upplagan

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 259 kr