Akutsjukvård : omvårdnad och behandling vid akut sjukdom eller skada
ISBN9789144054636
Upplaga2
FormatFlexband
FörfattareJonas Wikström
Publiceringsår2012-08-29
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor278
SpråkSvenska

Flexband • 2012-08-29

Akutsjukvård : omvårdnad och behandling vid akut sjukdom eller skada

av Jonas Wikström

 • ISBN: 9789144054636
 • Upplaga: 2
 • Format: Flexband
 • Publiceringsår: 2012-08-29
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 278
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Nellie L
  134 kr

  Ny

Om Akutsjukvård : omvårdnad och behandling vid akut sjukdom eller skada

Boken Akutsjukvård : omvårdnad och behandling vid akut sjukdom eller skada släpptes år 2012 och är skriven av Jonas Wikström.

Den består av 278 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Akutsjukvård : omvårdnad och behandling vid akut sjukdom eller skada begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 134 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Oavsett arbetsplats - på en akutmottagning, i en ambulans, på en vårdavdelning, IVA eller familjeläkarmottagning - möter vårdpersonalen patienter med akut sjukdom eller skada. Denna bok ger, på ett pedagogiskt sätt, en bred och grundläggande kunskap i det akuta omhändertagandet vid ett stort antal vanligt förekommande sjukdomstillstånd och skador. Det akuta omhändertagandet utanför sjukhus behandlas i ett separat kapitel, liksom den medicinska teknik som används inom Andra upplagan akutsjukvåden. Akutsjukvården befinner sig i ständig utveckling. När framsteg görs och nya metoder utvecklas inom den planerade medicinska eller kirurgiska verksamheten påverkar detta i många fall även den akuta behandlingen. Därför har ett antal behandlingsmetoder och riktlinjer i boken uppdaterats för att ge läsaren högaktuella kunskaper om modern akutsjukvård. I boken ingår interaktiva övningar. Registrera dig med koden som finns längst fram i boken. Koden är unik för varje bok och kan enbart brukas av en användare. Akutsjukvård vänder sig främst till studenter i sjuksköterske programmet på grundläggande nivå, men kan även användas på avancerad nivå samt av kliniskt verksamma inom hälso- och sjukvården.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 134 kr
 Letar efter nypriser..