Akutsjukvård : handläggning av patienter med akut sjukdom eller skada
ISBN9789144031170
Upplaga1
FormatHäftad
Publiceringsår2006-04-01
FörlagStudentlitteratur AB
Antal sidor324
SpråkSvenska

Häftad • 2006-04-01

Akutsjukvård : handläggning av patienter med akut sjukdom eller skada

 • ISBN: 9789144031170
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2006-04-01
 • Förlag: Studentlitteratur AB
 • Antal sidor: 324
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 2 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Malin E
  309 kr

  Ny

 • Oscar O
  409 kr

  Bra skick

Om Akutsjukvård : handläggning av patienter med akut sjukdom eller skada

Boken Akutsjukvård : handläggning av patienter med akut sjukdom eller skada släpptes år 2006.

Den består av 324 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur AB.

Köp Akutsjukvård : handläggning av patienter med akut sjukdom eller skada begagnad från en av 2 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 309 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Oavsett arbetsplats - på en akutmottagning, i en ambulans, på en vårdavdelning, IVA eller familjeläkarmottagning - möter vårdpersonalen patienter med akut sjukdom eller skada. Denna bok ger, på ett pedagogiskt sätt, en bred och grundläggande kunskap i den akuta handläggningen av ett stort antal vanliga medicinska, kirurgiska och ortopediska sjukdomstillstånd och skador. Akut omhändertagande utanför sjukhus behandlas i ett separat kapitel, liksom den medicinska teknik som används inom akutsjukvården. Akutsjukvård vänder sig till universitets- och högskolestudenter både vid grund- och specialistutbildningar samt till kliniskt verksamma inom hälso- och sjukvården. Till boken finns en webbplats med ett stort antal interaktiva övningar, tentamensfrågor, handlingsplaner och länkar. Detta kompletterande material är ett bra stöd som gör det enkelt och roligt att ta till sig viktig kunskap.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 309 kr
 Letar efter nypriser..