Akutmedicin - Handbok i Akutserien
ISBN9789147093878
Upplaga3
FormatHäftad
Publiceringsår2009-12-16
FörlagLiber AB
Antal sidor208
SpråkSvenska

Häftad • 2009-12-16

Akutmedicin - Handbok i Akutserien

  • ISBN: 9789147093878
  • Upplaga: 3
  • Format: Häftad
  • Publiceringsår: 2009-12-16
  • Förlag: Liber AB
  • Antal sidor: 208
  • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Bevaka denna bok

Få ett meddelande när denna bok säljes begagnad igen.

Om Akutmedicin - Handbok i Akutserien

Boken Akutmedicin - Handbok i Akutserien släpptes år 2009.

Den består av 208 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Liber AB.

Köp den ny för 419 kr hos Akademibokhandeln.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Akutmedicin är en praktisk handbok som riktar sig till medicinstudenter, läkare och sjuksköterskor. Boken tar upp differentialdiagnoser vid några vanliga symtombilder, diagnoser och behandling, intoxikationer samt tillstånd, behandlingsprinciper och tekniker som traditionellt används inom intensivvården. Detta är den tredje omarbetade upplagan av Akutmedicin.Läs merBoken är uppdelad i fyra avdelningar. Den första tar upp differentialdiagnoser vid några vanliga symtombilder. De följande två behandlar olika diagnoser och terapiförslag samt intoxikationer. Slutligen beskrivs tillstånd, behandlingsprinciper och tekniker som traditionellt används inom intensivvården. Bokens enhetliga och detaljerade struktur gör att den fungerar utmärkt som praktisk handbok att ha i rockfickan för läkare, sjuksköterskor och medicinstuderande inom akutmedicin.Lars Lind, Thomas Olsson och Urban Säfwenberg är alla läkare och har arbetat vid Sektionen för akut internmedicin vid Akademiska sjukhuset i Uppsala.Om författarnaLars Lind är professor i medicin vid Uppsala universitet, Urban Säfwenberg är verksamhetschef för akutsjukvården på Akademiska sjukhuset och Thomas Olsson är överläkare på medicinkliniken i Gävle.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Ny från 419 kr