Aktiv läskraft, Mellanstadiet
ISBN9789127135987
Upplaga1
FormatHäftad
Publiceringsår2015-09-23
FörlagNatur & Kultur Akademisk
Antal sidor200
SpråkSvenska

Häftad • 2015-09-23

Aktiv läskraft, Mellanstadiet

  • ISBN: 9789127135987
  • Upplaga: 1
  • Format: Häftad
  • Publiceringsår: 2015-09-23
  • Förlag: Natur & Kultur Akademisk
  • Antal sidor: 200
  • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

443 kr

Ej tillgänglig

449 kr

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

529 kr

Ej tillgänglig

Bevaka denna bok

Få ett meddelande när denna bok säljes begagnad igen.

Om Aktiv läskraft, Mellanstadiet

Boken Aktiv läskraft, Mellanstadiet släpptes år 2015.

Den består av 200 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Natur & Kultur Akademisk.

Köp den ny för 443 kr hos Bokus.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

I boken förklaras begreppet aktiv läskraft, ALK. Teori varvas med praktiska undervisningsmodeller som lärare kan utforska tillsammans i arbetslaget och använda med eleverna. Boken innehåller forskningsbaserade modeller utvalda för att passa åldersgruppen. Barbro Westlund beskriver vad man som lärare kan göra för att få syn på, stödja och utveckla de strategier eleverna behöver för att förstå olika skoltexter. Mellanstadieboken riktar sig främst till grundskollärare i årskurs 46.Lyssna till Barbro Westlund i ett samtal om lärarens roll i Lärarpodden från Bokmässan 2015. Innehållet i kapitlen spänner över områden som vad alla lärare bör veta om läsprocessen, så blir läsförståelseundervisning framgångsrik, att arbeta med läsförståelse som process, och kursplanernas förhållande till läsförståelseprocesser. I det sista sammanfattande och framåtblickande sjunde kapitlet tas t.ex. vikten av tydligt ledarskap och vilken forskning som man kan lita på upp. (...) Många konkreta förslag ges på hur arbetet kan utformas. Det är en väl underbyggd och mycket behövlig bok för läsförståelseundervisningen. Helhetsbetyg 5. Agneta Wirberg, BTJ-häftet nr 23, 2015

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

 Letar efter nypriser..