Aktiebolagsrätt för revisorer
ISBN9789139018599
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareCarl Svernlöv, Peter Åkersten
Publiceringsår2017-07-05
FörlagNorstedts Juridik
Antal sidor183
SpråkSvenska

Häftad • 2017-07-05

Aktiebolagsrätt för revisorer

av Carl Svernlöv och Peter Åkersten

 • ISBN: 9789139018599
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2017-07-05
 • Förlag: Norstedts Juridik
 • Antal sidor: 183
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare -40% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Lakshi W
  414 kr

  Bra skick

Om Aktiebolagsrätt för revisorer

Boken Aktiebolagsrätt för revisorer släpptes år 2017 och är skriven av Carl Svernlöv och Peter Åkersten.

Den består av 183 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Norstedts Juridik.

Köp Aktiebolagsrätt för revisorer begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 280 kr (40%) mot att köpa den ny hos Ordochbok.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Aktiebolagsrätt för revisorer behandlar centrala områden inom aktiebolagsrätten som ofta är föremål för överväganden av revisorer och jurister, främst bestämmelserna om värdeöverföringar, låneförbud och kontrollbalansräkning men även ansvarsfrågor i samband med förvaltningsrevisionen. Aktuella områden behandlas med målsättningen att vara ett stöd för revisorer och jurister i den dagliga verksamheten. Framställningen innehåller omfattande hänvisningar till Revisorsinspektionens praxis, rättsfall och doktrin. Boken utgör därmed en god utgångspunkt både för den som har mindre erfarenhet av ämnet och för den som vill skaffa sig en överblick över rättspraxis och juridisk doktrin.Aktiebolagsrätt för revisorer är disponerad för att kunna användas som uppslagsbok för hantering av enskilda frågeställningar.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 414 kr   Spara 40% mot nypris
Ny 694 kr