Affärsplattformen : entreprenören och företagets första år - nu med idéplattformen
ISBN9789185695744
Upplaga3
FormatHäftad
FörfattareMagnus Klofsten
Publiceringsår2009-02-25
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor119
SpråkSvenska

Häftad • 2009-02-25

Affärsplattformen : entreprenören och företagets första år - nu med idéplattformen

av Magnus Klofsten

 • ISBN: 9789185695744
 • Upplaga: 3
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2009-02-25
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 119
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 2 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Andre D
  159 kr

  Ny

 • Regina J
  209 kr

  Ny

Om Affärsplattformen : entreprenören och företagets första år - nu med idéplattformen

Boken Affärsplattformen : entreprenören och företagets första år - nu med idéplattformen släpptes år 2009 och är skriven av Magnus Klofsten.

Den består av 119 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Affärsplattformen : entreprenören och företagets första år - nu med idéplattformen begagnad från en av 2 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 159 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Under de två första åren formas ett företags framtid. Vad är det då som avgör om ett nytt företag klarar sig eller inte? Företaget måste tidigt uppnå en affärsplattform, som bärs upp av åtta grundstenar: idé, produkt, marknad, organisation, kompetens, drivkrafter, kunder och övriga relationer. Tre fallstudier, företag med olika struktur, fungerar som exempel på hur en affärsplattform kan fungera. I denna tredje upplaga kompletteras bilden med ett avsnitt om idéplattformen, det skede som föregår affärsplattformen. Uppslag, idéer, kontrollsystem och checklistor gör boken till ett effektivt redskap i undervisning och för personer som avser att bli eller redan är företagare. Den är också användbar för andra aktörer, som investerare och banker, som är nära relaterade till företagande.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 159 kr
 Letar efter nypriser..