Affärsplanering : en handbok för nya tillväxtföretag
ISBN9789170920424
Upplaga5
FormatHäftad
FörfattareThomas Kubr, Daniel Ilar, Heinz Marchesi
Publiceringsår2005-10-10
FörlagEkerlids
Antal sidor289
SpråkSvenska

Häftad • 2005-10-10

Affärsplanering : en handbok för nya tillväxtföretag

av Thomas Kubr, Daniel Ilar och Heinz Marchesi

 • ISBN: 9789170920424
 • Upplaga: 5
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2005-10-10
 • Förlag: Ekerlids
 • Antal sidor: 289
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 3 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Maria S
  149 kr

  Bra skick

 • Josephine F
  159 kr

  Ny

 • Cecilia G
  209 kr

  Ny

Om Affärsplanering : en handbok för nya tillväxtföretag

Boken Affärsplanering : en handbok för nya tillväxtföretag släpptes år 2005 och är skriven av Thomas Kubr, Daniel Ilar och Heinz Marchesi.

Den består av 289 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Ekerlids.

Köp Affärsplanering : en handbok för nya tillväxtföretag begagnad från en av 3 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 149 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Denna handbok beskriver hur du lägger den rätta grunden till ett nytt, innovativt och tillväxtstarkt företag genom att steg för steg ta dig från idé till en komplett och övertygande affärsplan. En väl genomarbetad affärsplan är ett av de viktigaste verktygen för att lyckas med ett nytt företag. Affärsplanen hjälper dig att testa av dina idéer, den hjälper dig och ditt team att träffa rätt och den är en förutsättning för att du skall kunna få nödvändig finansiering till det nya företaget. Efter respektive avsnitt följer checklistor som hjälper dig kontrollera att du uppfyller de viktigaste kraven. Handboken är ursprungligen framtagen för deltagarna i Venture Cup, en affärsplantävling på initiativ av McKinsey&Company och i samarbete med flera universitet och högskolor. Den är emellertid användbar för alla som vill starta nya tillväxtföretag. Boken används också av flera riskkapitalbolag.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 149 kr
 Letar efter nypriser..