Affärskommunikation Fakta och övningar
ISBN9789147116478
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareSonja Westerblad
Publiceringsår2014-08-12
FörlagLiber AB
Antal sidor144
SpråkSvenska

Häftad • 2014-08-12

Affärskommunikation Fakta och övningar

av Sonja Westerblad

 • ISBN: 9789147116478
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2014-08-12
 • Förlag: Liber AB
 • Antal sidor: 144
 • Språk: Svenska

Eller begagnad från 4 säljare -37% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Maria J
  181 kr

  Ny

 • Ousseynou S
  409 kr

  Bra skick

 • Lara I
  360 kr

  Ny

 • Martina W
  439 kr

  Ny

Om Affärskommunikation Fakta och övningar

Boken Affärskommunikation Fakta och övningar släpptes år 2014 och är skriven av Sonja Westerblad.

Den består av 144 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Liber AB.

Köp Affärskommunikation Fakta och övningar begagnad från en av 4 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 208 kr (37%) mot att köpa den ny hos Bookoutlet.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Affärskommunikation är ett helt nyskrivet läromedel framtaget för gymnasiets kurs med samma namn. Boken behandlar såväl muntlig som skriftlig kommunikation som framställning av affärsdokument. Stort fokus läggs även på omvärldsbevakning och informationssökning samt på vad man bör tänka på när man gör affärer i andra länder.Läs merGod kommunikation inom och mellan företag är av yttersta vikt för att vara framgångsrik i affärer. I en global värld är det allt viktigare att förstå sin omvärld och att förbereda sig inför att möta människor från olika kulturer i arbetslivet. Affärskommunikation innehållet följande block:- Kommunikation- Muntlig presentation och kommunikation- Kommunicera skriftligt i arbetet- Omvärldsbevakning och informationssökning- Att göra affärer i andra länderI serien finns en kombinerad fakta- och övningsbok samt en nedladdningsbar lärarhandledning.Om författarnaFörfattare till boken är Sonja Westerblad som har lång yrkeserfarenhet inom service och administration samt undervisning.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 350 kr   Spara 37% mot nypris
Ny från 558 kr