Affärsengelska
ISBN9789188969729
FormatCd-bok
FörfattareAnn-Charlotte Wennerholm, Daniel Taghioff
Publiceringsår2004
FörlagUniverb Förlag AB
Antal sidor180
SpråkSvenska

Cd-bok • 2004

Affärsengelska

av Ann-Charlotte Wennerholm och Daniel Taghioff

 • ISBN: 9789188969729
 • Format: Cd-bok
 • Publiceringsår: 2004
 • Förlag: Univerb Förlag AB
 • Antal sidor: 180
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare -52% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Dzenana B
  209 kr

  Bra skick

Om Affärsengelska

Boken Affärsengelska släpptes år 2004 och är skriven av Ann-Charlotte Wennerholm och Daniel Taghioff.

Den består av 180 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Univerb Förlag AB.

Köp Affärsengelska begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 161 kr (52%) mot att köpa den ny hos Bokus.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Denna kurs för självstudier är tvåspråkig, man hör frasen först på svenska, därefter på engelska. Kursen tar upp olika affärssituationer samt nyttiga ord och fraser. Affärsengelskan kan användas för att fräscha upp kunskaper t ex inför ett besök av utländska affärskontakter eller i samband med en affärsresa utomlands. Kursen består av 1 lärobok, 2 Audio-CD. Speltid ca 2 timmar Avsnitt:1. Affärsförloppet 2. Kommunikation per telefon 3. Virtuell kommunikation 4. Ett mässbesök 5. Arrangera möten och sammanträden 6. På väg 7. Rundtur på arbetsplatsen 8. Sammanträden och konferenser 9. Sociala kontakter 10. Skriftlig kommunikation 11. Brevexempel 12. Dialoger 13. IdiomAppendix: Svensk- engelsk affärsordlista med fraseologi; English-Swedish business glossary; Land-valuta-världsdomän-koder; Mått-engelska och amerikanska; Frakter-termer och villkor.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 150 kr   Spara 52% mot nypris
Ny 311 kr