Administration 1 Fakta och uppgifter
ISBN9789147113965
Upplaga1
FormatHäftad
Publiceringsår2013-05-22
FörlagLiber
Antal sidor192
SpråkSvenska

Häftad • 2013-05-22

Administration 1 Fakta och uppgifter

 • ISBN: 9789147113965
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2013-05-22
 • Förlag: Liber
 • Antal sidor: 192
 • Språk: Svenska

Eller begagnad från 3 säljare -48% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Caroline D
  459 kr

  Ny

 • Daniel M
  459 kr

  Bra skick

 • Daniel M
  479 kr

  Bra skick

Om Administration 1 Fakta och uppgifter

Boken Administration 1 Fakta och uppgifter släpptes år 2013.

Den består av 192 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Liber.

Köp Administration 1 Fakta och uppgifter begagnad från en av 3 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 330 kr (48%) mot att köpa den ny hos Ordochbok.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Varje organisation behöver rutiner för ofta återkommande arbetsuppgifter och regler för hur olika ärenden ska hanteras. Dessa rutiner och regler utgör organisationens administration.Läs merUtmärkande drag- Ett grundläggande och verklighetsnära läromedel- Faktatext, repetitionsfrågor och uppgifter- Boken är rikt illustrerad och har berättande bildtexter- Innehåller autentiska affärsdokumentAdministration 1 är ett läromedel för dig som vill lära dig grunderna inom de administrativa yrkena. Varje kapitel innehåller faktatext, repetitionsfrågor och arbetsuppgifter. Boken är rikligt illustrerad och har berättande bildtexter. Innehåll- olika administrativa områden- företag och offentlig förvaltning- arbeta med service- arbetsmiljöfrågor- arbeta i reception och växel- arbeta med inköp och försäljning- att skriva i arbetet- organisera och planera- personaladministration.Till läromedlet hör förutom fakta- och uppgiftsboken även en lärarhandledning. Boken är särskilt framtagen för att passa på gymnasieskolans Handels- och administrationsprogram men de lämpar sig även för olika typer av bransch- och vuxenutbildningar.Boken nominerades till Svenska Publishing-Priset 2014.Om författarnaFörfattare till boken är Sonja Westerblad som har lång yrkeserfarenhet inom service och administration samt undervisning.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 359 kr   Spara 48% mot nypris
Ny från 689 kr