Actiokapitalet : retorikens ickeverbala resurser
ISBN9789186093068
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareMarie Gelang
Publiceringsår2008-12-12
FörlagRetorikförlaget
Antal sidor255
SpråkSvenska

Häftad • 2008-12-12

Actiokapitalet : retorikens ickeverbala resurser

av Marie Gelang

 • ISBN: 9789186093068
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2008-12-12
 • Förlag: Retorikförlaget
 • Antal sidor: 255
 • Språk: Svenska

Eller begagnad från 1 säljare -32% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Jon A
  209 kr

  Bra skick

Om Actiokapitalet : retorikens ickeverbala resurser

Boken Actiokapitalet : retorikens ickeverbala resurser släpptes år 2008 och är skriven av Marie Gelang.

Den består av 255 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Retorikförlaget.

Köp Actiokapitalet : retorikens ickeverbala resurser begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 69 kr (32%) mot att köpa den ny hos Bokus.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Ämnet för denna avhandling är actio,retorikens ickeverbala resurser. Det handlarom talframförandets gestaltning.I avhandlingen ges en historisk genomgångav författares och forskares syn på actio ochickeverbal kommunikation i ett vidare perspektiv.Utifrån denna genomgång ges förslagpå retoriska begrepp som möjliga teoretiskaoch analytiska utgångspunkter för forskningom actio. Vidare behandlas ett empirisktmaterial bestående av föreläsande universitetslärare.I analysen av materialet lyfts talarnas?actiokvalitéer? fram d.v.s. den energi,dynamik och tajming varmed framförandetgestaltas.Dessutom skapas i boken en ny modell?Actiokapitalet? för analys av och fördjupadförståelse för actio vid framförandet av ett tal.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 150 kr   Spara 32% mot nypris
Ny från 219 kr