Access 1 Faktabok
ISBN9789147100088
Upplaga1
FormatDanskt band
FörfattareJan-Olof Andersson
Publiceringsår2011-06-28
FörlagLiber AB
Antal sidor280
SpråkSvenska

Danskt band • 2011-06-28

Access 1 Faktabok

av Jan-Olof Andersson

 • ISBN: 9789147100088
 • Upplaga: 1
 • Format: Danskt band
 • Publiceringsår: 2011-06-28
 • Förlag: Liber AB
 • Antal sidor: 280
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 6 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Douglas B
  309 kr

  Ny

 • Serkan K
  309 kr

  Ny

 • Marlene S
  409 kr

  Bra skick

 • Lina B
  409 kr

  Bra skick

 • Sandra L
  409 kr

  Bra skick

 • Robin Å
  434 kr

  Ny

Om Access 1 Faktabok

Boken Access 1 Faktabok släpptes år 2011 och är skriven av Jan-Olof Andersson.

Den består av 280 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Liber AB.

Köp Access 1 Faktabok begagnad från en av 6 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 304 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Företagsekonomi med entreprenörsperspektiv!Tycker du om att variera din undervisning och ditt arbetssätt? I så fall är Access en bok för dig! Upplägget fungerar såväl för en traditionell undervisning som för ett mer projektorienterat arbetssätt.Läs merUtmärkande drag- Den röda tråden som genomsyrar materialet- Tydligt entreprenörstänkande- Brett urval av arbetsuppgifter- Uppmuntrar till ett flexibelt arbetssätt- Elevlicens till Visma SPCS ekonomiprogramI Access möter den klassiska företagsekonomin ett entreprenörstänkande. Steg för steg får vi följa med på en företagsekonomisk resa, från den första företagsidén, till hur man startar ett företag och får det lönsamt och slutligen till marknadsföringen och den avslutande redovisningen.Bokens tydliga röda tråd ger eleverna en gedigen förståelse för logiken i ett företags ekonomi och hjälper till att placera olika begrepp i sitt rätta sammanhang.Faktabokens texter varvas med exempel från verkliga företag som speglar den kreativitet, det nytänkande och den entreprenörsanda som är så viktig inom företagsvärlden.Ett flexibelt arbetssättI uppgiftsboken finns ett stort antal uppgifter av olika karaktär och svårighetsgrad, samt en mängd datortillämpningar som ger variation åt studierna. I varje kapitel finns en fältuppgift som heter ”Fråga företaget” för att eleverna ska få en möjlighet att se hur teorin används ute på fältet. För att knyta samman kunskaperna i kapitlen finns dessutom:- Ett praktikfall, som är en större uppgift med delar från de olika kapitlen i blocket.- En projektuppgift, i vilken eleverna själva kan ”starta” ett företag och driva det genom bokens samtliga kapitel och därigenom omsätta teorin i praktisk nytta.- En fadderuppgift, som innebär att man håller kontakt med ett företag under hela kursen och frågar hur detta företag gör i olika situationer.Access Företagsekonomi 1Block 1 - EntreprenörskapBlock 2 - Från idé till företagBlock 3 - Skapa lönsamt företagBlock 4 - Planera och organiseraBlock 5 - Marknadsföra företagetBlock 6 - RedovisningAccess Företagsekonomi 2Block 1 - Företagande i en global värld – att göra affärer i en global världBlock 2 - MarknadsföringBlock 3 - Inköp och kalkyleringBlock 4 - Att organisera företagetBlock 5 - Bokföring och bokslutBlock 6 - Uppföljning av verksamhetenVisma Spcs-licensDu som är lärare kan utbilda i Sveriges mest använda ekonomiprogram, kontakta Visma Spcs för fri utbildningslicens i webbaserade program för bokföring och näthandel: vismaspcs.se/skola-larare

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 304 kr
 Letar efter nypriser..