Svenska skrivregler
ISBN9789147111497
Upplaga4
FormatHäftad
Publiceringsår2017-05-02
FörlagLiber AB
Antal sidor312
SpråkSvenska

Häftad • 2017-05-02

Svenska skrivregler

 • ISBN: 9789147111497
 • Upplaga: 4
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2017-05-02
 • Förlag: Liber AB
 • Antal sidor: 312
 • Språk: Svenska

Eller begagnad från 4 säljare -38% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Caroline J
  229 kr

  Ny

 • Anna H
  229 kr

  Bra skick

 • Hind A
  309 kr

  Ny

 • Anna K
  270 kr

  Bra skick

Om Svenska skrivregler

Boken Svenska skrivregler släpptes år 2017.

Den består av 312 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Liber AB.

Köp Svenska skrivregler begagnad från en av 4 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 125 kr (38%) mot att köpa den ny hos Bokus.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Ny, efterlängtad upplaga!Svenska skrivregler är det allmänna rättesnöret i Sverige för skrivtekniska frågor och ett oumbärligt hjälpmedel för alla som skriver i sitt arbete, i sin utbildning eller för sitt nöjes skull.Läs merDenna fjärde upplaga av Svenska skrivregler innehåller - ett helt nytt kapitel om hantering av engelska ord och texter - utökade och preciserade råd om avstavning, foge-s, förkortningar, hantering av främmande tecken samt stavning av lånord och främmande ort- och personnamn - mer detaljerade råd om källhänvisningar och källförteckningar- nya råd om hantering av arabiska och serbisk-makedonsk kyrilliska.Här finns även regler och råd om bl.a.- stor och liten bokstav- citat och anföring- rubriker, stycken, typsnitt och grafisk form- punktuppställningar, tabeller och diagram- att skriva brev, e-brev, protokoll, rapporter och webbtexter- val av ord- och böjningsformer- hop- och särskrivning av uttryck som för sent och i dag- datumformat och andra sifferuttryck - kommatering - skrivtecken som kolon, snedstreck, tankstreck och tre punkter- fonetiska tecken och andra specialtecken - alfabetisk sortering av ord och namn i kataloger och listor.Svenska skrivregler digital version är en digital version av den tryckta boken med en layout som är anpassad för läsbarhet på skärm. Styrkan med det digitala arbetssättet är tillgängligheten, sökbarheten, möjligheten att anpassa textpresentationen utifrån individuella preferenser och möjligheten att få texten uppläst. Svenska skrivregler digital version fungerar på mobil, surfplatta och dator när du befinner dig på din arbetsplats eller skola. För information om priser och beställning kontakta Libers Kundservice.Om författarnaSpråkrådet (f.d. Svenska språknämnden) är en del av språkmyndigheten Institutet för språk och folkminnen och har till uppgift att följa utvecklingen för språken i Sverige. Språkrådet ger ut språkböcker och tidskrifter, bedriver språkforskning och erbjuder föredrag samt gratis daglig språkrådgivning. Läs mer på www.sprakochfolkminnen.se.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 204 kr   Spara 38% mot nypris
Ny från 329 kr