Svensk och europeisk marknadsrätt I : konkurrensrätten och marknadsekonomins rättsliga grundvalar
ISBN9789139205951
Upplaga3
FormatHäftad
FörfattareUlf Bernitz
Publiceringsår2011-08-30
FörlagNorstedts Juridik
Antal sidor276
SpråkSvenska

Häftad • 2011-08-30

Svensk och europeisk marknadsrätt I : konkurrensrätten och marknadsekonomins rättsliga grundvalar

av Ulf Bernitz

 • ISBN: 9789139205951
 • Upplaga: 3
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2011-08-30
 • Förlag: Norstedts Juridik
 • Antal sidor: 276
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

369 kr

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 2 säljare -59% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Vivianne H
  209 kr

  Bra skick

 • Amanda D
  259 kr

  Bra skick

Om Svensk och europeisk marknadsrätt I : konkurrensrätten och marknadsekonomins rättsliga grundvalar

Boken Svensk och europeisk marknadsrätt I : konkurrensrätten och marknadsekonomins rättsliga grundvalar släpptes år 2011 och är skriven av Ulf Bernitz.

Den består av 276 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Norstedts Juridik.

Köp Svensk och europeisk marknadsrätt I : konkurrensrätten och marknadsekonomins rättsliga grundvalar begagnad från en av 2 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 219 kr (59%) mot att köpa den ny hos Bokus.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Svensk och europeisk marknadsrätt 1 behandlar den svenska och europeiska konkurrensrätten, sedd mot bakgrund av marknadsekonomins rättsliga grundvalar, såsom skyddet för näringsfriheten och den fria rörligheten inom EU. Verket täcker både det europeiska och det svenska regelsystemet om förbjudna former av konkurrensbegränsning. Utvecklingen går fortsatt mot att den svenska konkurrensrätten blir allt närmare knuten till den europeiska. Boken lägger dock i första hand tyngd på den svenska tillämpningen. Bokens syfte är att inom ramen för ett begränsat format ge en samlad framställning av ämnet med tyngdpunkt på principerna och de materiella huvudreglerna. Den gör inte anspråk på att redovisa alla enskildheter i den mycket omfattande och detaljrika regelmassan men har försetts med rikliga hänvisningar. Boken är avsedd både som lärobok och som grundläggande framställning till ledning för praktisk verksamhet inom ämnesområdet. Denna femte upplaga har arbetats om väsentligt och framställningen har gjorts mer probleminriktad. Den har också reviderats med hänsyn till konkurrensrättens fortsatta utveckling, främst i rättspraxis. Boken har en fortsättning, Svensk och europeisk marknadsrätt 2, som behandlar marknadsföringsrätten.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 150 kr   Spara 59% mot nypris
 Letar efter nypriser..